Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Statistici LucruriGratis aprilie-decembrie 2013

scris de Cristi Mosora în 13 februarie, 2014

Oferte noi inscrise pe site-ului LucruriGratis:

 1. aprilie 2013: 1058
 2. mai 2013: 937
 3. iunie 2013: 748
 4. iulie 2013: 440
 5. august 2013: 514
 6. septembrie 2013: 582
 7. octombrie 2013: 603
 8. noiembrie 2013: 804
 9. decembrie 2013: 887

Analiza traficului pe site-ul LucruriGratis.ro:

Analiza traficului pe blogul LucruriGratis.com:

Recomandă:
Articol din categoria
Noutăţi şi Presă
6 Comentarii
 1. AdrianaAdina permalink

  Buna ziua! Eu am oferit 3 produse, inca nu a expirat termenul dar am specificat ca livrez personal in Bucuresti, sector 5 deci doar asa, nu am specificat si ca livrez prin posta. Pentru un produs momentan s-a inscris doar o doamna din Arad, aceiasi doamna s-a inscris si pentru alt produs, alta doamna din Arges s-a inscris pentru alt produs si e singura momentan. Intrebarea mea este daca aceste doamne raman singurele inscrise pana la expirarea temenului, ele nefiind din Bucuresti deci eu prin posta nu livrez ca nu am mentionat asta in anunt pot sa nu le ofer produsele?

  • Salut Adriana, daca atunci cand expira perioada de inscrieri nu exista doritori care satisfac cerintele tale poti sa prelungesti perioada de inscrieri si sa astepti sa apara si alti candidati. Vei gasi aceasta optiune in pagina de alegere a castigatorului.

 2. Bravo voua inseamna ca sunteti pe drumul cel bun, tineti-o tot asa.

 3. Andreea permalink

  buna ziua. Imi cer scuze ca postez aici, pt ca nu are legatura cu articolul. dar,ce se intampla daca am licitat un produs, castigatorul nu s-a prezentat la locul stabilit, iar eu din graba, deoarece am avut mai multe produse la licitatie, am fost neatenta, am crezut ca dau feedback pt un alt produs, iar tot feedback-ul meu a fost pozitiv, cum ca as fi predat produsul? cum pot corecta acest lucru? multumesc

  • Salut Andreea, trimite-mi pe mail un link spre oferta respectiva si voi reseta feedback-ul, ca sa il poti acorda din nou.

 4. Natural potent permalink

  Tineti-o tot asa. Asta inseamna ca sunteti pe pe o panta ascendenta

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.