Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Cum depui bani in Binance cu comision zero

scris de Cristi Mosora în 4 iunie, 2020
transfer binance comision zero

Pasii urmatori reprezinta cel mai rapid si simplu mod de a depune bani cu comision zero in cel mai mare si popular Crypto Exchange – Binance, pentru a incepe sa faci tranzactii cu criptomonede. Desi exista mai multe moduri prin care poti sa cumperi Bitcoin sau alte criptomonede, majoritatea presupun taxe mari de transfer la depunerea banilor FIAT in exchange.

1. Creeaza un cont Revolut

transfer binance comision zero

Revolut, cea mai populara aplicatie bancara alternativa, permite crearea de conturi curente in mai multe valute complet GRATUIT, si ofera schimburi valutare la cele mai bune rate de schimb.

2. Transfera moneda FIAT in contul Revolut (comision zero)

Transfera banii (TopUp) in lei, euro sau usd de pe cardul clasic bancar in contul Revolut. Aceasta tranzactie va fi gratuita, cu comision zero. In cazul in care ai transferat euro, treci direct la pasul 4.

3. Converteste banii in EUR (comision zero)

Revolut va face conversia valutara instant, comision zero, si la o rata de schimb valutar apropiata de cursul BNR.

4. Creeaza un cont Coinbase

transfer binance comision zero

Urmatorul cont pe care trebuie sa il creezi este cel Coinbase. Coinbase este una dintre cele mai sigure si mai cunoscute platforme pentru cumpararea criptomonedelor de baza. Nu suporta nici de departe numarul mare de criptomonede cu care lucreaza Binance si are comisioane mult mai mari, de aceea ne vom folosi de Coinbase doar ca pas intermediar. Creeaza-ti contul folosind linkul de mai sus si vom primi amandoi un bonus de cate 10$ cand vei cumpara sau vinde crypto in valoare de minim 100$ cu ajutorul platformei.

5. Transfera banii din Revolut in Coinbase (comision zero)

La acest pas este foarte important sa nu gresesti, deci urmareste instructiunile cu atentie.

In Coinbase, apasa din sectiunea Portofoliu pe contul tau de EURO, accesand astfel porfofelul EUR (EUR wallet). Apasa pe „Deposit”, mentioneaza banca „Revolut”, numele tau complet, selecteaza suma dorita, apoi „Continue”. Inainte sa revii la Revolut, copiaza detaliile platii (Reference Number) si confirma pentru a accesa pagina cu detaliile platii.

In Revolut, selecteaza Plati (Payments), apoi Bank Transfer. Va trebui sa adaugi Coinbase ca un nou beneficiar, utilizand detaliile pe care le-ai salvat mai inainte. In caz ca intentionezi sa repeti transferul de bani si in viitor nu va mai trebui sa adaugi beneficiarul, il vei selecta direct din lista. Odata adaugat beneficiarul, introdu suma pe care vrei sa o transferi. Va trebui sa introduci si „Reference Number” exact cum ti l-a pus la dispozitie Coinbase. Odata ce ai confirmat apasand pe Send, ne mutam iarasi la Coinbase, unde vei apasa pe butonul „I’ve sent it” de la finalul paginii cu detaliile platii.

Transferul din Revolut spre Coinbase poate sa dureze pana la 48 ore, dar cel mai probabil ca va dura doar cateva ore. Din nou, acest transfer este GRATUIT, cu comision zero.

6.Logheaza-te in Coinbase Pro

Intra pe site-ul Coinbase Pro, care este platforma de exchange a Coinbase, deci vei folosi aceleasi date de logare ca si la Coinbase fara sa fie nevoie sa creezi un cont nou. Aici vei cumpara primele criptomonede.

7. Transfera banii din Coinbase in Coinbase Pro (comision zero)

In Coinbase Pro apasa pe Deposit, selecteaza EUR, apoi tab-ul Coinbase.com. Selecteaza suma, confirma, iar transferul se va realiza instant, din nou cu comision zero.

8. Cumpara criptomonede cu Coinbase Pro

Cumpara BTC sau criptomoneda favorita pe platforma. La acest pas apare primul si singurul comision, de 0.5% pe care Coinbase Pro l-a introdus de curand (si a stricat mentiunea din titlu, cu zero comision, dar si asa ne incadram cu putina indulgenta:comision zero… virgula 5 🙂 )

9. Creeaza contul Binance

transfer binance comision zero

Daca te multumesti sa faci tranzactii doar intre EUR si principalele criptomonede (Bitcoin – BTC, Ethereum – ETH, Litecoin – LTC, Bitcoin Cash – BCH, Ripple – XRP, EOS, Stellar – XLM, Ethereum Classic – ETC, OmiseGo – OMG, 0x – ZRX) atunci vei putea sa faci asta ramanand pe Coinbase Pro. Insa daca vrei sa faci tranzactii intre mult mai multe criptomonede, si cu un comision mult mai mic, vei avea nevoie de exchange-ul Binance. Creeaza-ti contul gratuit aici si vom primi amandoi o reducere a comisionului pentru tranzactii.

10. Transfera banii din Coinbase Pro in Binance (comision zero)

In Binance mergi la meniul Wallet->Spot Wallet. Apasa pe Deposit, selecteaza criptomoneda (BTC, daca asta ai cumparat pe Coinbase Pro) si copiaza adresa pusa la dispozitie.

Intoarce-te in Coinbase Pro, mergi la Withdraw, selecteaza criptomoneda, selecteaza Crypto Address, introdu adresa copiata de pe Binance si suma dorita, apoi confirma. Avem din nou comision zero.

11. Tranzactioneaza criptomonede in Binance

Felicitari, ti-ai mutat fondurile in portofelul Binance si esti pregatit sa faci tranzactii cu sutele de altcoins pe care le suporta platforma.

Aici se incheie ghidul care te-a ajutat sa iti depui banii pe platforma Binance cu comision ZERO (virgula 5) 🙂 Succes!

NOTA: pentru securitate, este recomandat sa activezi two-factor authentication (2FA) la toate conturile pe care le creezi si folosesti.
NOTA 2: arunca un ochi aici daca te intereseaza si alte sfaturi gratis.

Recomandă:
Articol din categoria
Uncategorized
Încă nu sunt comentarii

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.