Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 286

Doneaza pentru LucruriGratis

Pana acum, LucruriGratis a ajutat mii de persoane sa isi rezolve diverse probleme. Ne-a ajutat sa economisim bani, sa obtinem lucruri pe care nu le gaseam in alta parte, ne-a ajutat sa scapam de unele lucruri care ne aglomerau casa, ne-a ajutat sa ne imprietenim cu oameni cu sufletul mare, a contribuit la protectia mediului inconjurator. Pentru a face acest lucru si in continuare, are nevoie de ajutorul si implicarea noastra. Are nevoie de noi pentru promovarea acestei idei, are nevoie de lucrurile pe care nu le mai folosim, are nevoie seriozitatea noastra in cadrul tranzactiilor, are nevoie de ajutorul nostru pentru a-si acoperi cheltuielile de administrare si de dezvoltare.

Daca fiecare membru al comunitatii noastre ar dona cate 1 euro pe an, am acoperi cheltuielile de administrare ale proiectului si am avea destule resurse pentru a sustine dezvoltarea continua a platformei LucruriGratis. In realitate insa, nu toata lumea isi permite sau doreste sa contribuie. Este in regula si asa, ii apreciem in aceiasi masura pe toti membii comunitatii noastre, chiar si daca sunt doar in trecere pe la noi.

Daca te hotarasti insa sa contribui cu o donatie, pe langa recunostinta comunitatii noastre te poti mandri si cu faptul ca ai protejat acest proiect si ai pus umarul la constructia celui mai mare targ de lucruri gratis din Romania!

1. Doneaza online prin PayPal

Prin aceasta metoda poti sa faci o donatie prin card bancar sau prin contul tau de PayPal, direct din fata calculatorului, fara sa te deplasezi la banca. Apasa butonul alaturat si urmareste instructiunile. Dupa ce alegi valoarea donatiei, apesi pe „Continue” in partea stanga a ecranului – daca nu ai un cont de PayPal, sau introduci datele de logare in contul tau de PayPal, in partea dreapta a ecranului.

2. Doneaza prin transfer bancar

Poti sa donezi printr-un ordin de plata sau depunand banii in contul asociatiei noastre, la ghiseul unei banci. In continuare sunt datele necesare pentru transfer:

Numele asociatiei: Departamentul de Binefaceri

Contul IBAN: RO94 BTRL 0080 1205 4578 07XX, deschis la Banca Transilvania din Brasov

Cand folositi aceasta metoda de donare este important sa tineti cont de comisioanele pe care le opreste banca.

3. Doneaza 2% din impozitul pe venit

Completeaza formularul 230 si trimite-l catre administratia financiara de care apartii in perioada 15 februarie – 15 mai, si statul va directiona catre contul asociatiei noastre non-profit 2% din impozitul pe venit pe care ti l-a oprit anul trecut. Descarca de aici formularul si citeste detalii complete despre cum poti dona 2% pentru LucruriGratis.

4. Doneaza 20% din impozitul pe profit

Daca firma ta obtine profit, stii deja ca va trebui sa platesti impozit pe acesti bani. Cand sponsorizezi o asociatie non-profit, aceasta sponsorizare se poate deduce din impozitul pe profit datorat statului, atata timp cat se incadreaza in limita de 5‰ din cifra de afaceri si nu depaseste 20% din impozitul pe profit datorat. Daca doresti sa sprijini proiectul LucruriGratis cu o sponsorizare, te rugam sa ne contactezi pentru a-ti pune la dispozitie documentele si informatiile necesare.

Cristi Mosora